Min helgoutfit

Så här såg jag ut i lördags när vi var på playdate på LEO’s lekland! Det där med byxor har varit ett ganska stort problem för mig sedan efter graviditeten, ok det var ett problem redan innan men då av andra orsaker. Nu får jag så fruktansvärt ont i magen så fort jag har byxor som sitter åt i midjan och då menar jag inte att de sitter åt i den bemärkelsen att de skulle vara för små/tajta, trots att jag har byxor där jag egentligen skulle kunna gå ner en storlek så får jag ont så fort de spänner på magen. Jag är lite orolig över vad det är som spökar och tänkte att jag skulle passa på att fråga när jag ska på min återkontroll för cellförändringarna, varför ska det alltid vara något man ska behöva oroa sig för?

Nåväl, åter till byxorna! Hur snygga är inte dessa rutiga byxor som jag hittade på Zara (för 349kr) för någon vecka sedan? De är dessutom så himla sköna samt perfekta när man vill vara lite casual klädd men ändå dressad, tyckte rutorna vigde sig väl med min tröja som för övrigt är den tröjan som jag använder mest för tillfället. Detaljerna med de guldiga knapparna gör att tröjan ändå känns stilfull trots att den är väldigt casual. En outfit som jag kommer bära såväl hemma som på jobb de dagar jag helt enkelt vill mysa runt i en fantastiskt bekväm outfit.

Baskern åkte på eftersom jag hade en riktigt dålig hårdag, dels orkade jag inte tvätta håret och dels behöver jag åter igen besöka frisören eftersom de grå stråna redan gjort sig till känna. En never ending story det där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.