Den perfekta ramen för bröllopsfotot

Puh, en riktigt intensiv dag har kommit till sin ända!! Det bästa när man får ”passningshjälp” är att man hinner med så otroligt mycket, jag försöker verkligen maxa varenda sekund och idag har jag hunnit med att tvätta ett par maskiner tvätt, rensa mina garderober, varit iväg med återvinningen och rengjort fläkten (okej, det sistnämnda fick jag hjälp med). Utöver det har jag spenderat några shoppingtimmar på Emporia, Ludwig behövde ytterligare några uppsättningar med kläder inför Förskolestarten. Jag fick även tips om att det kunde vara bra att ha mockasiner eftersom golvet på Förskolan kan vara kallt så jag var bara tvungen att införskaffa ett par sådana också. Det börjar verkligen närma sig nu!

Jag vet inte om jag har visat er vart jag slutligen hängde upp vårt bröllopsfoto, jag är så nöjd med placeringen och jag är än mer nöjd med ramen som jag spenderade otaliga timmar surfandes på nätet innan jag slutligen fann den. Så stilren och enkel! Det är dock lite svårt att fotografera en ram eftersom det speglas i den men ni får i vart fall en uppfattning om hur den ser ut. Nu har jag förresten beslutat mig för att göra en likadan Fotobok med bilder från vårt bröllop/bröllopsresa som jag gav till Ludwig, det kommer bli så fint! Tänkte ha den liggandes framme så att gäster kan bläddra i den när de är på besök…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.