Den här killen har tagit sina första steg…

…om än några stapplande steg så vågade han släppa taget och gå själv! Äntligen! Som jag har väntat på att han ska bli redo, det går verkligen inte att stressa fram något sådant och alla barn utvecklas olika! Både jag och Calle var sena med att börja gå så kanske är det dessutom genetiskt? Ludwig är ju 13 månader nu och fram tills för någon dag sedan har han inte gett sken av att gå själv, han har ju gått längst med möbler ett bra tag men just det där steget att våga släppa och försöka på egen hand har han inte haft något intresse av förrän nu. Undrar just hur lång tid det tar innan han faktiskt går själv och inte bara några få steg?

Dessa bilderna knäppte jag av innan han var hos frisören, han var så himla busig här och det kan man riktigt se i blicken. 

Chinosen köpte jag på Zara och bodyn kommer från Newbie, så härligt med lite vårkläder!

One comment on “Den här killen har tagit sina första steg…

  1. Åh det är ju så häftigt att se sin lilla ta sina första steg! Vår kille tog sina första steg när han var 10 månader, han gick ganska långt själv, sedan tog han en paus på två veckor och gick inte alls, nu är han 11 månader och vissa dagar går han en bit medan andra kryper han enbart, han går stabilt när han går så jag tror mer det handlar om att han tycker det går fortare att krypa, är väldigt nyfiken på när han kommer välja atr gå hela tiden men är väl som allt annat individuellt:) en kompis till oss dotter tog 4 månader på sig från första steg till att hon började gå:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.