Ludwigs första frisörbesök

Alltså jag dör så gulligt! Idag var Ludwig hos frisören för första gången och givetvis var det min frisör Laila (Xperience Laila’s Luxury Salon) som fick äran att göra magi med saxen, det var sedan länge bestämt att det var just hon som skulle få klippa Ludwig när det väl var dags. Jag var lite nervös innan vi kom dit för jag hade verkligen ingen aning om hur Ludwig skulle reagera men så fort Laila kom fram och hälsade var det precis som att han kände sig trygg, hon gick omkring och bar på honom en stund innan vi placerade honom i frisörstolen och det tror jag gjorde jätte mycket. Någon mer barnkär människa får man leta efter och det känns extra bra att låta Ludwig klippa sig hos någon som faktiskt älskar barn, jag inbillar mig att barnen blir lugnare då och ni ser ju själva hur cool Ludwig var (spana in mina stories på Instagram så ser ni filmklipp från besöket) under sitt frisörbesök. Laila skämde dessutom bort honom så han fick leka med en produktförpackning under klipptiden och fick dessutom ett litet schampoo med sig hem. Hon är så himla gullig!!

Hela besöket gick på 30 min och då var väl klipptiden hälften av den tiden, så smidigt och jag är så glad att jag hann med ett frisörbesök innan han börjar Förskolan för hans hår hade blivit riktigt långt och hängde över öronen. Laila klippte inte så mycket men kortade i alla fall luggen och trimmade till håret kring öronen samt kortade det bak i nacken, han blev så fin. Nu ser han mer än någonsin ut som en lite pojke! Tack Laila för att du tog så bra hand om min lilla kille!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.