Playdate med Alicia

I veckan hade Ludwig sin kompis Alicia på besök, tänk att dessa två har följts åt sedan de föddes! Alicia är bara någon månad äldre än Ludwig och första gången de träffades var Ludwig i princip bara en månad gammal, sedan dess har vi försökt att ses med jämna mellanrum och jag tycker ändå att vi har lyckats bra med tanke på avståndet. Jag hoppas vi kan fortsätta ses lika frekvent trots att vi båda börjar jobba om en vecka, det vore så kul om Ludwig får ”växa upp” med vännerna han träffat redan som bebis.

Denna gången var de inte riktigt lika kära mot varandra, det märks tydligt när man träffar barn som har syskon för de är så mycket tuffare. Jag vet inte hur många gånger som Alicia slog till Ludwig så att han började gråta, han blev till och med rädd för henne till slut och började gråta bara hon närmade sig honom. Haha! Åh, jag vill bara säg till Ludwig att det verkligen inte är någon fara, att han måste tuffa till sig och ta för sig för det kommer bli så mycket hårdare när han börjar Förskolan. Min lilla kille!!

Här satt de dock fint och lekte med varandra, Alicia är även den som han verkligen har lekt med. I denna åldern leker de ju annars inte med varandra men dessa två har faktiskt gjort det och det är så gulligt att se…kolla bara deras teamplay!

Samma dag som Alicia var här tog Ludwig sina första steg, han vågade äntligen släppa taget och stapplade rakt in i min famn. Det var såklart vingligt och hade jag inte stått redo någon meter ifrån så hade han trillat men det var ändå hans första egna steg utan att någon höll i honom, så gulligt! Nu har han en vecka på sig att lära sig gå, det vore ju så skönt om han behärskade tekniken innan han börjar på Förskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.