Ett litet missförstånd och en kommande takrenovering!

Samma dag som jag var hos frisören med Ludwig ringde larmbolaget för att meddela att vibrationslarmet vid ett av fönstren på nedanvåningen hade aktiverats, de ville försäkra sig om att det inte var vi själva som utlöst larmet innan de skulle rycka ut. Jag fick genast en klump i magen för bland det sista man vill vara med om är ju att någon gör inbrott i hemmet, det känns dock tryggt att ha larm och kameror och förhoppningsvis förhindrar det ett lyckat inbrott. När jag fick samtalet var jag bara någon minut från huset så samtidigt som jag pratade med larmbolaget såg jag på avstånd hur vårt hus hade klätts in i ställningar och förstod genast att det måste skett något misstånd mellan byggbolaget och ställningsmontörerna.

Vi har nämligen accepterat en offert på takbytet och kommer sätta igång med detta projektet redan i slutet på mars, oj vad jag längtar! Innan byggaren meddelade oss detta datumet var vi dock inne på att dra igång renoveringen så snart som möjligt men eftersom han skulle på semester ett par veckor i mars kändes det tryggare att skjuta fram projektet tills dess att han är hemma igen och där någonstans hade det blivit ett missförstånd mellan byggaren och ställningsmontören. Snacka om att jag blev paff när jag kom hem, haha! Ingen skada skedd mer än att ställningsmontörerna fick montera ner ställningarna igen vilket gick snabbt! Jag fick även ett smakprov på hur vårt hus kommer se ut under ca 6 veckors tid, herre min gud!! Tänk att vi snart ska dra igång vårt andra stora renoveringsprojekt, jag är så taggad och jag längtar efter det färdiga resultatet! Wow, det kommer bli sån skillnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.