Tre nyanser av beige

Min sista vecka som mammaledig, jag vet att jag tjatar men alltså det känns så overkligt! Har det redan gått 1 år och 2 månader?? Det är verkligen blandade känslor som råder för jag har ju sedan en tid tillbaks ändå känt mig redo för att komma tillbaks till jobbrutinerna men nu när det närmar sig har jag fått lite smått ångest, tänk att jag inte ska få vara hemma med min lilla Ludwig längre! Jag börjar nästan gråta när jag skriver detta inlägget för vi har ju det så mysigt tillsammans, vi har ju satt våra rutiner och jag trivs samtidigt så bra med att vara hemma med honom. Det är verkligen en lyx att vi här hemma i Sverige har möjligheten att vara hemma så här länge tillsammans med våra barn, i många länder återgår man till jobbet redan efter några månader! Jag är oavsett väldigt nöjd med min ledighet, jag har nyttjat den väl och jag har inte blivit uttråkad en enda gång! Jag älskar att vara mamma!

Denna veckan ska jag njuta extra mycket! På måndagar tycker jag om att inte ha så många planer och bara spendera dagen själv tillsammans med Ludwig. Efter helgen känns det skönt att få lite egentid med honom för oftast har det varit fullt ös från fredag till söndag och denna helgen har inte varit något undantag! Imorgon kommer svärföräldrarna hit och passar honom eftersom jag ska in till stan, dels ska jag möta upp Anna för lite shopping och sen är det även dags för ett nytt frisörbesök hos Laila. Jag är så glad att hon hade tid till mig denna veckan, det känns ändå lite extra kul att vara fin i håret när man ska börja jobba. På onsdag har Ludwig playdate med Adrian och på torsdag kommer mina gamla LEO-kollegor hit på middag. Fredag är än så länge obokad och på lördag vankas det kalas för Lillebror & Ida, tänk att det snart är dags för dem att få sitt andra barn! Oj vad jag längtar!!

Den här jackan från Newhouse är en av mina favoriter, den passar liksom lika bra nu till våren som den gjorde till hösten och den milda vintern!! Byxorna från Zara är nya, älskar vida byxor med hög mija!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.