Vinterkräksjukan och inställda planer

Fy för böveln, den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig! Den började dock bra, först var jag ute på en långpromenad och sen kom Linda och Adrian hit på en playdate! Barnen var däremot inte alls på lekhumör och inom loppet av en halvtimme låg båda två och sov i våra knän ute i trädgården. Vi förstod ingenting men passade på att hålla kafferep och njöt av att bara få lov att sitta och prata med varandra, det hör ju inte till vanligheten numer. Så här i efterhand förstår jag dock varför Ludwig inte var i form för han har spytt i omgångar ikväll och har 40 graders feber! Stackarn, han spydde ner hela mig och hela golvet och där stod jag och visste varken ut eller in. Jag kunde inte direkt sätta ner honom på golvet och jag ville heller inte gå upp för trappen (till badrummet på ovanvåningen där vi har skötbordet) med kräket droppandes efter oss, som tur var kom maken hem bara några minuter efter den första incidenten så det var bara till att klä av oss kläderna och kasta plaggen direkt i tvätten! Tack gode gud för att vi löste problemet med avlopps-stoppet (vi fick rensa avloppsröret där tvättmaskinen spolar ut vattnet) igårkväll för annars hade vi inte kunnat tvätta ikväll.

Nåväl, jag som hade hunnit handla hem mat för tjejmiddagen imorgon!! Är det inte typisk? Jag velade ändå och skulle egentligen handla först imorgon och beta av storstädningen idag men så kunde svärföräldrarna komma hit och passa Ludwig en stund imorgon och då tyckte jag att det var enklare att köra städningen när jag hade barnvakt så jag ändrade om i planeringen. Vi får väl se om hela familjen blir sjuka annars har vi ju helgmenyn räddad om man säger så! Åh va jag är bitter över detta för det är dels så svårt att få ihop ett datum då alla faktiskt kan ses och det var dessutom så himla längesen jag träffade mina ”LEO-vänner” (gamla kollegor från mitt förra jobb).

Knäppte av de här bilderna i söndags, det har blivit allt för lite tid framför datorn på sistone men det är hur som helst här jag sitter placerad när jag får lite tid över för mig själv. Antingen bloggar jag eller också redigerar jag bilder…

2 comments on “Vinterkräksjukan och inställda planer

  1. Jag förstår dig fullt hur du känner, Valdemar blev sjuk i söndags och i tisdags var det min tur, usch och fy! Hoppas innerligt att ni klarar er! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.