Ett skinande rent hem

Känslan av ett nystädat hem, alltså jag älskar den! Jag önskar att man för all framtid hade kunnat hade det så här rent och undanplockat, jag har till och med rengjort mikrovågsugnen och dammat av våra lampor! Jag minns typ inte sist det kändes så här fräscht här hemma och jag blev genast påmind om hur jag älskar doften av nystädat!! Så snart vi är klara med takrenoveringen ska vi baskemej ta in en städerska en gång i veckan! Sedan vi fick Ludwig har det verkligen varit en kamp att ens hinna med att städa och det slutar alltid med att vi lägger halva helgen åt att städa, handla, köra iväg med återvinningen mm och det vill man ju helst slippa!

Vår helg blev inte alls som vi hade tänkt oss, vi skulle ju egentligen på kalas i Helsingborg vilket jag hade sett så mycket fram emot men vi fick snällt stanna hemma eftersom Ludwig varit sjuk. Igår hade han varken feber eller kräkningar men man vet ju inte hur länge det smittar, han var dock EXTREMT gnällig! Kvällen var rent hemsk, vi höll på att försöka natta honom mellan 19-22 och han bara grät och skrek. Jag tror det är tandsprickning på gång så det var säkert därför men vi var båda fullkomligt slut efter en riktigt kass natt så när han väl hade somnat gick jag och la mig. Calle tog natten och var uppe ett par gånger men annars sov Ludwig fram tills klockan 08 i sin säng dessutom och wow vilken skillnad när man faktiskt får lov att sova lite! Jag är lite orolig för hur det ska gå nu när jag börjar jobba imorgon, jag hoppas innerligt att Ludwig börjar sova lite mer sammanhängande och snart ger upp flaskan på natten.

2 comments on “Ett skinande rent hem

  1. Vi har tagit in städerska och jäklar vad det underlättar plus att vi slipper bråka om städningen numera, det var verkligen ett onödigt irritationsmoment mellan oss! Vi planerar också takbyte hos oss inom kort och har ett hus som påminner om ert, hade du kunnat tänka dig att säga ungefär vart den offert ni godkänt hamnar på? Förstår så klart om du inte vill uppge det i bloggen men tänkte att jag ställer frågan iaf! //Lisa

    • Ja men det är precis samma här, så onödigt att vara osams om en sådan sak! Va spännande med takbytet, blir ju sån skillnad när man gör en sådan förändring. Vi kommer ju även att byta ett fönster samt en vindskena så vår offert blir säkert inte helt jämförbar. Hade gärna berättat vad vi fick offert på men mannen tycker det är en privat sak, jag får fundera på det….kanske skriver om det i mina kommande renoveringsinlägg. 🙂 Det var hur som helst mycket dyrare än jag trodde! Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.