Vida beiga byxor – en favorit i vår

Snart är det en hel arbetsvecka sedan jag började jobba och visst är det fascinerande hur snabbt man kommer in i allt igen, trots att jag har varit borta i mer än ett år så känns det nästan som att jag inte varit borta alls. Jag börjar även komma in i rutinen med att cykla till och från jobbet, det tar ungefär 25 min enkel väg och då cyklar jag snabbt! Jag har insett att jag inte klarar av att ”pensionärscykla” så jag funderar lite på om jag ska ta med ombyte och cykla dit i träningskläder, man blir ju lätt lite varm när man kommer upp i puls. Jag har cyklat lite olika riktningar varje dag för att se vilken väg som är smidigast, jag tycker nämligen inte om att cykla längst med de stora vägarna eftersom det inte finns någon given cykelstig där utan man får trängas bland bilar och bussar. Inte helt optimalt när alla har lika bråttom och vill komma fram snabbt! Den vägen som jag tog idag var nästan bara renodlade cykelvägar så nu gäller det att lägga den på minnet bara, jag använde mig av google maps och cyklade lite fel ett par gånger.

Nu till outfiten, jag älskar ju vida plagg och dessa beiga byxorna är ett av mina senaste tillskott i samlingen! Så sköna och dessutom enkla att styla till olika blusar! Jag går knappt aldrig i tajta byxor längre och det är heller inget som jag saknar!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.