Thank God it’s Friday!

Idag har jag pussats och kramats och gosat med denna lilla killen från det att jag klev innanför dörren tills dess att jag nattade honom vid halv åtta ikväll! Han har haft sin första ”riktiga” dag på Förskolan och till och med sovit middag där, det känns så märkligt!! Det känns som att han har vuxit massor och blivit så stor! Inskolningen på Förskolan är under två veckor men redan dag tre fick Calle lämna honom där själv i en 1,5h (Calle fick sitta i personalrummet och vänta). Dag fyra utökades det till 3,5h inkluderat lunch och idag har han varit där mellan klockan 9-14 och dessutom sovit middag med de andra barnen. Även om han har gråtit en del skvättar så har det gått bra enligt pedagogerna men man får inte så mycket detaljerad information om just Ludwig. Nattningen ikväll gick dock riktigt snabbt så jag antar att han har haft fullt upp!

Själv har jag jobbat i en hel vecka nu och varje dag har jag känt mig mer och mer bekväm med att vara ifrån Ludwig, idag kändes det riktigt lyxigt att slå sig ner i kontorsstolen med en kopp kaffe samtidigt som jag bekantade mig med de nya siffrorna. Under lunchrasten passade jag på att springa ärenden och bara det är ju helt fantastiskt att kunna göra utan en missnöjd bebis, jag tror det här kommer bli jätte bra! Jag har dock kommit fram till att jag ska fortsätta att ta ut en mammadag per vecka fram till sommaren så det har säkert bidragit till mitt lugn. Cykelvägen hem var dock allt annat än lugn, jag har verkligen fått känna på hur det är att cykla när det är klass 1 varning (svenska mått mätt) och det tog betydligt längre tid för mig att komma hem. Nu har vi precis ätit tapas och avnjutit ett glas amarone-vin och alldeles strax ska vi slå oss ner i soffan och se en film, jag har köpt hem mitt favoritlakrits (Johan Bulow – salt & karamell)) som jag ska unna mig efter denna veckan! Imorgon vankas det slottsvistelse med tjejerna vilket ska bli så himla mysigt, även om det känns något vemodigt att åka iväg denna helgen eftersom jag har varit ifrån Ludwig så mycket men det är lätt att vara efterklok.

Bilderna knäppte vi av förra helgen då det vankades sjukstuga här hemma, vi passade på att hämta lite luft i trädgården. Den fina overallen fick Ludwig av Farmor & Farfar, han invigde även sina nya skor som vi köpte inför Förskole-premiären.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.