Mina auktioner på Tradera

För några veckor sedan fotade jag av en hel del kläder som jag sorterat ut från min alldeles överfyllda garderob och beslutade mig för att ge Tradera en ny chans och jag måste säg att jag hittills blivit positivt överraskad. Nu vill jag inte hypa det för mycket men jag har än så länge sålt åtta plagg vilket jag ändå tycker är helt okej! Efter att jag laddat ner Traderas app blev jag dessutom än mer positivt överraskade för den underlättar hela processen något enormt, så strukturerad och genomtänkt! För er som är nyfikna har jag fortfarande några annonser uppe och här kommer jag löpande att fylla på med nya plagg efter hand som jag rensar ur min garderob! Ni finner min sida på Tradera här (klick).

Jag har lärt mig att buden trillar in bara några minuter innan auktionen går ut så man ska inte hänga läpp för att det inte kommer in några bud förrän auktionen är helt avslutad, jag har dessutom valt att sälja vissa olag till fastpris, perfekt att man kan variera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.