Uppdatering från Förskolan

Idag bokstavligen öste regnet ner när jag cyklade hem ifrån kontoret, det har regnat FEM utav sju dagar sedan jag började jobba så det måste väl ändå vända snart!! Jag ser ju ut som en dränkt katt när jag kommer hem, tack gode gud för mina regnkläder!! Jag har insett att jag även behöver köpa ett regnskydd till cykelkorgen samt till sadeln och alldeles snart får jag hem Ludwigs cykelsadel som givetvis kommer att matcha cykeln i övrigt! Den är så fin och jag längtar efter att inviga den!

När jag kom hem möttes jag av mannen och Ludwig som stod och vinkade i fönstret, vilken härlig känsla!! Det går bra på Förskolan enligt pedagogerna sen får vi inte så mycket information kring vad som har hänt under dagen, idag upptäckte vi tex att någon har klippt Ludwigs hår och då börjar man undra lite!! Jag hoppas innerligt att det inte är ett barn som har kommit åt en sax, Ludwig går ju bara med 1-1,5 åringar så det vore ju riktigt illa om de lekt med saxar!! Jag misstänker dock att det är någon av pedagogerna som har klippt honom (även om det var väldigt hackigt och snett!!) men av vilken orsak? Vi som precis har varit hos frisören med Ludwig för att vi ville att han skulle ha en fin frisyr! Det ska bli intressant att höra vad de säger imorgon…

Hur fint är skrivbordet och stolen som Ludwig fick av sin mormor & morfar när han fyllde år?

4 comments on “Uppdatering från Förskolan

  1. Men vad konstigt och jag tycker ni ska efterfråga information om ert barns dag. Vi hade full insyn och fick massa återkoppling varje dag med hur han sovit, ätit och haft det under dagen. Hade han varit ledsen vid lämning fick vi ett sms att allt var bra och att han var glad en stund senare. Denna info får vi fortfarande och känner att de har full koll och stort intresse för varje barn. De lägger också regelbundet ut bilder och text kring vårt barn på hand personliga sida på deras plattform. Min son är 2 i maj o var lika gammal som er som när han skolades in. Hoppas ni får den information ni behöver.

    • Åh va skönt, jag hoppas att det ska bli så för oss också. De verkar inte ha någon sån plattform men jag ska lägga det som förslag, flera som har det verkar det som och det är ju supersmidigt att dela information via!

  2. Jag känner ju spontant att det inte är ok om någon av pedagogerna klippt Ludwig, jag menar varför skulle de få för sig att göra det, superkonstigt! Och mycket obehagligt om de små fått tag i en sax! Uppdatera gärna med en uppföljning om detta! Kram!

    • Ja det är fortfarande en gåta för pedagogerna hade ingen aning! Så olustig känsla för samtidigt vet vi att det måste skett där för det är enda tillfällena som vi själva inte har uppsikt över honom. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.