En casual outfit med en twist

Jag är vanligen ingen sucker för trender utan kilar oftast stadigt med det klassiska men sådär emellanåt kan även jag falla för något ”mer utstickande” och ormskinnsmönstret är den senaste trenden som jag har valt att haka på! Jag vet inte hur många gånger som jag gick och klämde på dessa stövletter innan jag slutligen slog till och jag har inte ångrat mig en sekund! Ett par skor kan verkligen vara pricken över i:et när man klär sig och som i det här fallet när jag bär en mer nertonad outfit gör skorna verkligen sitt! Jag hade exakt den här outfiten på mig på jobbet idag och jag såg hur det sneglades ner på skorna, haha! En manlig kollega började till och med googla efter ormskinns-skor för män så jag inspirerade i vart fall någon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.