Kusinkärlek x TRE

Att fånga de här två på bild tillsammans är lättare sagt än gjort, haha! Benjamin är superduktiga och sitter stilla (däremot är det svårt att få honom att le på beställning) men Ludwig han är som en virvelvind, det fungerar inte ens att muta honom med ett rån och att få honom att le är en ren omöjlighet! Jag försöker knäppa av bilder på dem tillsammans varje gång vi ses, tänker att det kommer vara så kul för dem att ha när de blir äldre. Jag hoppas de kommer ha roligt tillsammans genom åren och tänk, snart är även lilla William uppe och busar med dem. Killgänget!! William är en vecka gammal idag och herre min gud så liten och söt han var, jag har helt förträngt hur små de är när de föds. Jag som tycker att Ludwig fortfarande är liten, han kändes så stor i jämförelse.

William är en kopia av Benjamin när han var liten, jag tror de kommer bli riktigt syskonlika. Däremot tycker jag inte att man ser några självklara likheter mellan Ludwig och Benjamin, ibland kan man ju tydligt se vilka som är släkt men det kommer kanske längre fram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.