Våren är på ingång…

…det märks tydligt i butikerna om inget annat! Vädret har minst sagt varit allt annat än vårigt de senaste veckorna men idag tittade faktiskt solen fram och jag fick ett sånt härligt vårrus inom mig! Jag älskar våren och inte minst älskar jag alla härligt fräscha vårplagg! Jag har så smått börjat inviga mina godingar som kommer få förgylla min vardag framöver, som tex denna alldeles bedårande kappan! Mönstret, modellen, tyget – allt är perfektion enligt mig! Det är ju trots allt ytterplaggen som frontas mest frekvent och därför tycker jag att det är roligt att ha några alternativ att variera sig mellan, både vad gäller kappor men också jackor och där känner jag faktiskt att jag har byggt upp en ganska bra grund till att kunna skifta ytterplagg utifrån olika outfits. Denna mönstrade skönheten bär jag gärna till en annars väldigt diskret look, åtminstone när det kommer till mönster och färg! Den förtjänar att glänsa i sin ensamhet för den är så snygg i sig själv och behöver egentligen ingen direkt styling.

I övrigt har denna veckan kickats igång med en rejäl käftsmäll, Ludwigs första ”riktiga” förskoledag invigdes med vabb! Maken fick helt enkelt avvakta ännu en dag med att återgå till jobbet och vi som trodde att vi skulle kunna lämna Ludwig på Förskolan imorgon får helt enkelt tänka om för det var falskt alarm. Han har varit så fruktansvärt dålig och drabbats av precis allt på en och samma gång, en rejäl dos förkylning, maginfluensa, tandsprickning och små vita blåsor på tungan (vilket förmodligen hänger ihop med förkylningen). HUR är det möjligt?? Jag tycker så synd om honom! Idag har han ändå varit relativt pigg och i eftermiddags var jag bombsäker på att han var up and running men tji fick vi, för någon timme sedan kräkte han ännu en gång vilket i sig betyder ytterligare 48h innan det ens är aktuellt att lämna honom på Förskolan.

Hur tusan ska man få ihop vardagen när sådant här inträffar?

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.