Den klassiska ”chanel-jackan”

Nu har jag slagit mig ner inne på kontoret hemma hos mamma & Jocke, mamma håller på att förbereda middagen och Jocke leker med Ludwig! Skönt att få lite egentid, om än för en liten stund, så att jag hinner ge bloggen lite omvårdnad. Sedan jag började jobba har det varit en utmaning att hinna med allt, jag hade såklart kunnat jobba med bloggen om kvällarna när jag nattat Ludwig men då har jag istället varit fullkomligt slutkörd och antingen gått och lagt mig eller slagit mig ner i soffan framför en serie. Sömnbristen ger sig verkligen till känna nu när man har börjat jobba, en av nätterna när Ludwig var sjuk höll han oss vakna mellan 02:00-04:00 sen ringde min klockan i vanlig ordning vid 06:20! Hur mäktar man med det här i längden när båda jobbar heltid och dessutom har jobb med tajta deadlines? Vi har hur som helst strypt ersättningen helt nu så förhoppningsvis kommer Ludwig bryta ovanan att vakna om nätterna, nu ger vi honom bara ljummet vatten och det funkar för tillfället men han vaknar ju fortfarande och nöjer sig först när han har fått vattnet. Nåväl, vi får se hur det går helt enkelt! Just nu är alla rutiner så nya för oss men man kommer säkert in i det snabbt och vi ska dessutom ta in städhjälp och funderar även på att börja med matkasse igen så slipper man fundera på vad man ska äta samt veckohandla, tiden är en bristvara värd att betala för!

Nu till min nya skönhet i klädväg, jag är en riktig sucker för klassiska plagg och den här ”Chanel-jackan” står det utan tvekan mitt namn över! Så fort jag fick syn på den var jag såld! Materialet, snittet och detaljerna för att inte nämna färgen! En jacka som denna stylar jag i all sin enkelhet med ett par klassiska kostymbyxor, ett par skor med bred klack och röda naglar! Nu syns det inte på bilderna men jag hade även dagen till ära matchat de fina knapparna på jackan med ett hårspänne i samma färg och givetvis mina flitigt använda pärlörhängen! Jag valde att bära jackan knäppt till denna looken men jag kommer inom kort att styla en outfit där jag bär den uppknäppt, jag tänker mig till ett par jeans, ett linne och ett par loafers. Användningsområdena är helt enkelt obegränsade och det är just sådana här plagg som jag satsar på att investera i, plagg som håller i tiden och som går att använda till många olika looks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.