Takrenoveringen är igång…

Nu är vi igång med vårt andra stora ”renoveringsprojekt” av huset, nämligen taket och skorstenen! Som jag har längtat efter denna dagen, eller dagen jag längtar efter är väl snarare när allt är klart! Jag tycker alltid att det är en viss oro med renoveringsprojekt, att något ska gå snett eller att det ska dra iväg rent kostnadsmässigt mm. Nu har vi fastpris på denna renoveringen men det kan ändå dyka upp oförutsedda händelser.

Igår och idag har ställningsmontörerna varit här och satt upp ställningar runt huset, vi insåg ganska snart att de hade satt för ställningarna så att vi inte kunde öppna ner till källaren (vi måste ju kunna tvätta under dessa sex veckor) och vi kunde heller inte öppna ytterdörren så att vi tex fick ut barnvagnen så vi får hoppas på att de justerar detta innan de är klara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.