Att hämta den här lilla killen på Förskolan…

Att hämta den här killen på Förskolan är en alldeles alldeles speciell känsla, i samma ögonblick som han får syn på mig skiner han upp med hela ansiktet och bokstavligt talat rusar in i famnen på mig och ger mig så många kramar! Då blir man nästan lite tårögd!

Han verkar hur som helst stortrivas på sin avdelning och enligt pedagogerna är han så lugn och beskedlig, han är inte alls gnällig, han äter bra och sover när han ska! Jag kan inte annat än att bli lite stolt! Hur hans kläder ser ut när han kommer hem är en annan femma, herre jesus vad de kladdar! Hans nya fina (vita) tröja kom hem alldeles gul, de hade tydligen haft påskpyssel idag och det är ju superskoj men ett förkläde hade kanske varit bra att använda? Nåväl, jag får nog vänja mig vid det här och kläderna är ju till för att användas eller hur?

Den söta ryggsäcken fick Ludwig av mormor & morfar som en liten ”börja på Förskolan-present”, alltså hur gullig är han inte med ryggsäck på ryggen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.