Blown away

Puh! Ludwig ville verkligen inte somna idag och jag som är ensam hemma med honom ikväll, Calle har temaaktivitet med jobbet och kommer först hem runt elvatiden! Sjukt intensivt! Jag kom inte hem från jobbet förren vid halv sex idag så jag var redan helt slut i huvudet, svärföräldrarna hjälper nämligen till att hämta Ludwig på Förskolan en dag i veckan och då passar jag på att maxa jobbdagen så mycket som det går. Det tråkiga är ju att man knappt hinner träffa Ludwig innan det är dags för att natta honom, han blir nämligen så himla gnällig så sent på kvällen så han är inte heller något vidare sällskap att hålla vaken. Nu förstår jag varför alla med barn konstant tjatar om ”det dåliga samvetet”, för tillfället känns det som att vardagen är en enda stor kamp mot tiden. Nästa vecka vankas det dessutom kvartalsbokslut och tätt därpå är det dags att förbereda Årsredovisningarna tätt följt av revision och deklaration, hjälp!! Det är tur att jag ska vara mammaledig imorgon så att jag får lite kvalitetstid med min älskade Ludwig…

Nåväl, jag tyckte det var dags för ett outfitinlägg och nu när vädret var så ljuvligt idag passar det ju bra med den här härligt våriga looken. Capen är en favorit som jag bokstavligen längtar efter att plocka fram så fort solen visar sig lite oftare! När vi tog bilderna vid Bjärsjölagårds Slott höll jag på att frysa ihjäl, vi hade verkligen inte tur med vädret och som vi kämpade med att få till några bra outfitsbilder.  Cape: Cape Sweden / Skjorta: Newhouse / Byxor: Zara / Skor: ATP Atelier

Nu ska jag slå mig ner vid jobbdatorn någon timme, känner inte riktigt att jag har allt under kontroll än och det lär väl dröja innan jag gör det för där är många processer och rutiner kvar att få till i bilagen som jag har hand om.

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.