Barnvagnen är våranpassad…

Den nya åkpåsen fick högsta betyg av Ludwig, det var på tiden att vi bytte ut den gamla för vinteråkpåsen har varit alldeles för varm den senaste månaden. Visst ser det mysigt ut när de ligger nerbäddade i en åkpåse, påminner nästan om en sovsäck och hur mysigt tyckte man inte att det var att krypa ner i en sådan när man var liten? Jag kan tänka mig att även de själva tycker att det är mycket mysigare att ligga i en åkpåse än att tex åka i vagnen iklädd ytterkläderna. Än så länge åker Ludwig i vagnen utan skor och under åkpåsen har han bara en mjuk fleecejacka.

Ludwig sover dessutom så mycket bättre utomhus så det är perfekt att bädda ner honom här när han ska sova middag, så smidigt nu när vädret är så härligt och man själv har massor att fixa med ute i trädgården. Åkpåsen som vi skaffat till Ludwig heter Sky Light och kommer från Voksi precis som vinteråkpåsen som vi är så himla nöjda med. Vi valde just denna modellen dels eftersom den tillåter honom att växa i fram till 6 års ålder, så smart lösning med en extra förlängningsdel som man enkelt kan knäppa på längst ner på åkpåsen, sen har den dessutom ett brett användningsområde då man ankels kan knäppa upp den och helt enkelt använda den som en filt. Jag valde en ljusgrå färg så att den matchar vagnen och visst blev vagnen helt plötsligt så himla vårig?

Det tar verkligen inte många sekunder förrän Ludwig slumrar när vi är ute och går med vagnen, han älskar verkligen att ligga här och det förstår jag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.