Ljuvliga pastellfärger

Helgens ”barnkalas-outfit”, hur ljuvligt är det inte att våren är på ingång! I lördags gick jag omkring så här utan jacka och med solbrillor på nosen! Jag passade på att inviga mina nya byxor som inte bara är härligt våriga, de fyller även en funktion….de håller in magen! Haha! För tillfället är de kanske något för tajta i midjan men jag har ju förhoppningar om att tappa resterande tre kilo från graviditeten och då kommer de att sitta som en smäck! Tänkte från början matcha med en vit silkestopp men när det var dags att klä sig insåg jag att den låg i tvätten så det fick bli denna mönstrade favoriten som jag har använt så otroligt flitigt sen jag köpte den….

Blus: Stenströms / Byxor: Zara / Loafers: ATP Atelier  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.