På jakt efter en gunga till trädgården…

Jag behöver tips på fina gungor! Ludwig fullkomligt älskar att gunga så det är på tiden att vi själva införskaffar oss en till trädgården och jag vill gärna ha en som rent stilmässigt passar till huset, jag tänker mig nog en trägunga men har väldigt dålig koll på utbudet. Denna gungan hade mamma och Jocke köpt och hängt i deras trädgård så att kusinerna ska kunna gunga när de är på besök och ni ser ju hur Ludwig bokstavligen lyser av lycka! Plast är såklart praktiskt för det är ju enkelt att torka av och om det regnar blir den ju inte fördärvad på samma sätt men jag skulle så gärna hitta någon i trä…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.