Återhämtning med familjen…

SOM jag har längtat efter helgen denna veckan! Jag är fullständigt slut i huvudet och halsen värker för nu var det visst min tur att åka på förkylning efter att Ludwig varit rosslig ända sedan hans magsjuka gick över. Sjukdomarna betar verkligen av varandra och jag är redan så trött på dem! Att inte få känna sig på topp och må bra kan vara bland det värsta!

Jag har haft en jobbig vecka! Kastades in i kvartalsbokslutet och då ska det poängteras att jag nu har ansvar två nya bolag som integrerades under tiden som jag var mammaledig och det är alltid en körsträcka innan rutiner och processer kommer på plats när man köper upp ett bolag. Jag känner inte till rutinerna och har noll koll på vart alla underlag och beräkningar ligger sparade och bara det är ju ett stressmoment. Vi har som mål att ha samma struktur på alla bolag för då vet man liksom vart man ska leta men det är något som jag själv får förändra efter hand. Jag har i princip jobbat varenda vaken minut! Samtidigt har jag stressat över att komma ifrån kontoret för att hämta Ludwig i tid på Förskolan, när maken sedan har kommit hem från sitt jobb har han tagit över och jag har fått slå mig ner framför jobbdatorn tills dess att jag gått och lagt mig. Ovanpå det har jag i princip inte sovit någonting, Ludwig väcker oss mellan 3-4 gånger per natt och nu när han har haft hosta har det bara blivit värre. Sen har vi renoveringen och även om byggarna sköter det så är det mycket vi måste ha koll på, ta beslut om och dessutom slänga ett öga på det som har gjorts så att där inte sker några missförstånd. Det är så lätt att man missförstår varandra i renoveringsprojekt och jag bokstavligen LÄNGTAR tills detta projektet är över! Jag känner mig som en zombie rent ut sagt! 

Denna helgen kommer jag behöva jobba en del men i övrigt blir det fullt fokus på att försöka att återhämta mig från veckan som gått och hämta energi tillsammans med min lilla familj, jag orkar inte ens möta upp mina vänner imorgon som planerat utan har avbokat den dejten. Hoppas de förstår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.