Klassisk, stilren och enkel!

Sista outfiten som jag fotograferade när vi besökte Bjärsjölagårds Slott, omgivningarna där omkring är helt magiska så vi ville verkligen passa på att fotografera lite men dessvärre var vädret inte alls på vår sida så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag höll bokstavligen på att blåsa iväg där jag stod och försökte hålla minen trots att jag frös så att jag nästan skakade och regnet sakta men säkert började ge sig till känna. Baksidan som bloggare, haha!

Det här är för övrigt en typiskt ”Thess-outfit”, klassisk, stilren och enkel! Jag blev så glad när jag hittade den här koftan på Newhouse rea, jag har den även i blått och den har verkligen använts flitigt! Man kan styla den på så många olika sätt och här har jag valt en mer casual framtoning med jeans, jag tycker det är så snyggt med detaljer på skjortkragen eller i ärmsluten vilket helt klart lyfter outfiten.

 

 

Foto: Linda 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.