Ormskinnsmönster – en het trend i vår

Kanske i sista laget att posta denna outfiten med tanke på vädret just nu, tror inte det blir fler tillfällen att bära min ullkappa denna säsongen utan det är nog dags för att arkivera den och sedan plocka fram den till hösten igen! Den är en tidlös kappa som kommer få hänga med mig i många år, jag köpte den när jag var höggravid så den funkar perfekt även med en stor mage undertill. Jag vägrade nämligen att köpa en renodlad gravidjacka eftersom jag skulle föda i januari och således bli av med magen innan det blev allt för kallt ute.

Jag tycker det är så snyggt att poppa en i övrigt väldigt enkel outfit med ett par mönstrade skor och de här ormskinns-stövletterna är ju så snygga till just denna kappan! Jag har verkligen använt de flitigt och tycker nästan det är lite sorgligt att de snart är alldeles för varma för att bära men än kommer jag kunna njuta av dem i några veckor i vart fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.