En servis med karaktär

När vi bestämde oss för att flytta från lägenhet till hus hade jag en vild fantasi om att vi skulle göra oss av med precis ALLT gammalt och köpa precis ALLT nytt lagom till tillträdet, då tänkte jag verkligen rubbet! Allt från möbler, till sängkläder och keramik! Ganska snart när jag började skriva ner allt i en inköpslista insåg jag att det helt enkelt inte var rimligt och istället har vi fått ta lite i taget men ända sedan dess har jag verkligen längtat efter dagen då vi skulle byta ut min gamla servis från Höganäs! Det var med andra ord en lycklig Thess som diskade upp den här alldeles ljuvliga servisen från Vinga Home, jag har väntat på att den skulle komma in på lager igen ända sedan i november då jag beställde en salladsskål ifrån samma serie och nu finns den äntligen att beställa. Jag tycker att designen är som klippt och skuren till vårt hem och jag riktigt längtar efter nästa middagsbjudning som blir redan i påsk, då tänker jag lägga ner lite extra hjärta i dukningen och givetvis kommer jag att dokumentera den och visa er hur fint det blir…

Serien heter Nomino och jag beställde stora tallrikar, assietter samt djupa tallrikar/skålar så nu känner jag att vi är ganska väl rustade ett tag framöver, även besticken är nya och dricksglasen har vi också införskaffat sedan vi flyttade in. Köket börjar mer och mer komma på plats och det är en skön känsla!

I helgen beslutade jag och mannen oss för att ägna oss åt varandra och familjen för dagarna bokstavligen flyger iväg och sista veckan har jag känt mig enormt stressad, lite familjetid gjorde dock susen för nu börjar jag komma på banan igen. Vi lagade hur som helst trerätters och plötsligt blev det lite roligare att lägga upp maten som jag såklart även var tvungen att dokumentera. Vi åt en stående favorit, nämligen löjromstoast! Inte klokt vad dyrt det är med löjrom, hg-priset hade bara sedan förra året i princip dubblerats!! Gott var det i varje fall och till denna rätt njöt vi av lite bubbel….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.