Det blir kortare och kortare…

Det var sannerligen på tiden att jag besökte Laila för mitt hår var en ren katastrof, jag minns knappt sist jag var hos frisören! Jag tror att jag har hunnit boka tid tre gånger men av diverse olika anledning har vi varit tvungna att avboka tiderna igen så det är nog fyra månader sedan mitt senaste besök! Jag har till och med hunnit lägga in en intensivtoning mellan varven i ett tappert försök att dölja de grå stråna som envist dyker upp i hårbotten. Det svåra är att avsätta tiden till att gå till frisören nu när man både jobbar och har Ludwig, helgerna är ju allt som oftast till bredden fyllda och det tar ju några timmar att både klippa och färga håret. En svår ekvation!

Hur som helst så var det alldeles ljuvligt att bli bortskämd av Laila i några timmar! Jag släppte verkligen alla tankar och bara njöt, jag tror jag bläddrade igenom precis alla tidningar och magasin. Jag drack mitt kaffe i lugn och ro och passade även på att blunda i några minuter medan jag hade färgen i håret, jag var inte långt ifrån att somna kan jag säga! Jag är så otroligt trött för tillfället och det känns mer än någonsin att man inte får sova en hel natt utan avbrott.

Denna gången klippte Laila av ytterligare lite på längden, jag kände mig redo för lite mer förändring och jag trivs så bra med kortare hår men det har krävts att ta det successivt! Tidigare när jag hade mitt långa hår envisades jag med att ha håret uppsatt i princip dagligen för jag tyckte att det var så jobbigt att ha håret nersläppt. Nu har jag håret nersläppt i princip dagligen och det gillar jag! Färgmässigt la Laila en mörkare nyans i hårbotten och något ljusare i längderna, dock så gjorde vi det totalt sett mörkare än tidigare. Det kommer ändå att ljusas upp efter hand som färgen tvättas ur eftersom jag har slingor undertill. Jag är så himla nöjd och det känns helt rätt med både längd och färg! Laila är så grym på att både klippa och färga och hon har verkligen ett öga för att se vad man passar i. Malmös bästa frisör helt enkelt!  

Jag var bara tvungen att knäppa av en bild på toaletten, Laila har verkligen lagt ner sin själ på inredningen och färgsättningen är alldeles magisk!

Att få blommor fåra sin man efter NITTON år tillsammans, det kallar jag kärlek!! Jag hoppas att jag och CJ kommer vara lika kärleksfulla mot varandra efter så många år…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.