En sned page

Tänkte bara logga in lite snabbt och visa er min nya frisyr, jag vågade nämligen kapa ytterligare lite på längden. Laila la dessutom i en mörkare färg än vanligt, jag tycker oftast att färgen blir som finast efter någon vecka då all överflödig färg tvättats ur. Jag testar även sidbena vilket jag alltid hade förr men på sistone har jag snarare haft mittbena. Nu måste jag bara hitta en ny plattång för mitt hår blir knappt platt med den jag har, tar tacksamt emot tips om ni har någon dunder-bra plattång som ni kan rekommendera? Nu ska vi slänga oss i soffan och titta på nya säsongen av Game of Thrones, vi är båda fullkomligt slutkörda så vi får se hur länge vi orkar hålla ögonen öppna!

Jag är förresten helt lär i min jacka från Cavaliere Femme, den har kommit till att bli en favorit i klädkammaren och jag använder den nästa för ofta! Här stylade jag den med min nya väska som jag också är fullkomligt förälskad i, man behöver lite pepp-presenter ibland!

One comment on “En sned page

  1. Hag älskar min ghd IV styler, skulle inte byta den mot någon annan, plattar, lockar håret så fint! Det korta håret klär dig enormt bra! Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.