Påskmiddag med kompisgänget

Oj vilken trevlig eftermiddag/kväll det blev igår, den kommer jag att leva på länge!! Vi dukade upp lite tilltugg i trädgården och njöt av att vara utomhus fram tills solen gick ner, alldeles alldeles underbart att värmen är här! När det sedan började bli kallt drog vi oss inomhus och då serverade vi först en ”sill med rom- och gräslöksröra” på grovt bröd, till huvudrätt hade vi gjort det enkelt för oss och kastat ihop en varmrökt lax-sallad för att till sist runda av middagen med en äppelpaj. Det gick till vår stora glädje förvånansvärt enkelt att natta alla barnen så vi bestämde oss för att passa på att köra en spelkväll, vi testade ett nytt spel som visade sig vara riktigt kul!

Idag ska vi ta bilen över till Köpenhamn, strosa lite på stan och eventuellt köra inom Jenny m. familj och hälsa på.

5 comments on “Påskmiddag med kompisgänget

  1. Hej! Så fina bilder! Letar efter bra spel för vuxna-tar gärna emot speltips 🙂 Lisa

    • Hej, har ni inte testat ”Ticket to ride” än så kan jag varmt rekommendera det! Jag ska ta reda på vad det spelet vi spelade i fredags heter för jag minns inte men det var också riktigt roligt!! 🙂

    • Spelet vi spelade i fredags heter ”secret Hitler”!

  2. Vilka vackra vaser 🤗 Vart har du hittat dom? På jakt efter minivaser.

    • Tack snälla! 🙂 Så bra med småvaser när man ska duka!! Vissa har jag köpt på H&M, vissa har jag fått i present…tror att det som jag fått i present är köpta på en blomsterbutik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.