När körsbärsträden står i blom

Snacka om att jag blev glad när jag fann en hel allé till bredden fylld av körsbärsträd, alla modebloggares dröm att fotografera outfits i! Det var i Köpenhamn som dessa ljuvliga träd stod i full blom, på gränsen till överblommade men fortfarande så otroligt vackra! Lyckligt nog hade jag en alldeles väldigt passande outfit på mig, nämligen min fina jacka från Cavaliere Femme som jag denna gången hade matchat med ett par vida beiga byxor från Zara och ett par klackar i samma kulör. Min nya väska blev verkligen pricken över i:et till denna ljusa look, jag älskar verkligen väskan. Den är helt perfekt i storlek och gör sig i princip till vilken outfit som helst!

Detaljerna och att ärmarna är i ett annat material gör jackan så exklusiv!

Ja ni ser ju hur lycklig jag blev över dessa träden, maken sa att jag betedde mig som ett litet barn på tivoli! Haha!

Idag ska vi bara vara hemma, hela helgen har varit till bredden fylld av aktiviteter så nu är vi fullkomligt slut! Vi har hunnit med middagsbjudning här hemma, varit i Köpenhamn och hälsat på vänner, åkt till Farhult för att gå på Påskmässa/barndop/barnkalas och även gjort några stopp på konstrundan så det är med all rätt som vi håller denna dagen obokad och njuter av att vara med familjen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.