Under körsbärsträden

Den här killen var intresserad av allt annat än att bli fotograferad, jag som tänkte passa på att ta lite trevliga familjebilder i denna alldeles ljuvliga omgivningen. Istället fick jag knäppa av några bilder på bara Ludwig, fullt fokuserad på att plocka upp de rosa bladen från marken. Det var hur som helst så himla rogivande att gå omkring här, något otippat eftersom det var en kyrkogård. Det kändes dock mer som en lummig park och tydligen strömmar det mängder med turister hit för att spana in just körsbärsträdsallén…

Denna veckan har vi revisorerna på plats så jag misstänker att det blir fullt ös från måndag till fredag! Det blir även fullt ös med renoveringen för denna veckan kommer vårt nya takfönster på plats, jag är så spänd på resultatet och jag hoppas att det kommer bli fint! Nu är det inte lång tid kvar tills dess att renoveringen är klar och herre jisses som jag längtar, det ska bli så skönt att bocka av den på vår lista över alla projekt.

Ett försök till att sätta Ludwig på axlarna men han bara slingrade sig och ville uppenbarligen hellre sitta på marken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.