3års kalas för kusinen

Vi var på kalas hos kusinen Benjamin för några veckor sedan men jag har inte hunnit med att titta på bilderna förrän nu! Jag försöker att komma ihåg och knäppa av några bilder var gång kusinerna ses för jag tänker att det kan vara kul för dem att ha i sina fotoalbum! Det är ju nästan exakt två år mellan dessa gossarna så än så länge leker de inte så mycket men längre fram tror jag att de kommer ha så himla skoj tillsammans och tänk sen när de alla tre (Benjamin fick precis en liten lillebror) är stora nog att leka ihop, vilken trio!!

Ludwig hade dagen till ära sina nya hängselbyxor på sig, något för stora men oj så söta! Han är någonstans emellan storlek 80 och 86 så hans kläder ofta är lite för stora för tillfället men jag tänker att han växer i dem snart. Han äter i vart fall mer än någonsin så det borde tyda på att han befinner sig i en tillväxtfas…

”Fixar-Morfar” hjälpte Benjamin att bygga ihop hans nya lego-helikopter och det tyckte de båda killarna var så intressant att följa. Han den där morfarn är allt en dundermorfar, nu har han dessutom byggt en varsin trägunga till de minsta killarna och jag riktigt längtar efter att hänga upp den här hemma, jag lovar att ta bilder och visa er så snart den blivit levererad. Den kommer bli så fin till huset!

Morbror-Alex visade Ludwig hur man spelar golf, Benjamin fick golf-setet i födelsedagspresent av Ludwig och jag tror bestämt att vi får köpa ett likadant även till honom för han älskade det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.