Helgplaner och påskpynt

Det blev inte så mycket påskpynt för vår del i år heller men ett påskris fick i vart fall flytta in, jag tyckte att färgen på fjädrarna var så härlig! Nästa år får jag dock lägga ner lite mer krut på pyntandet för jag vill verkligen att Ludwig ska uppleva traditionerna som man själv vuxit upp med och min kära mor var alltid så duktig på att pynta och få det stämningsfullt. Det blir nog lite lättare när han blir äldre för då kan man gömma påskägg i trädgården som han får leta upp med hjälp av en skattkarta och sen har jag en vision om att hela familjen ska måla påskägg tillsammans men vi får väl se hur det blir med det.

I helgen ska vi iväg och titta på utemöbler! Förra året införskaffade vi oss en lounge-grupp så i år blir det fokus på middagsbord och stolar, sen fattas vi även ett par solsängar som jag hoppas på att vi ska införskaffa oss innan sommaren. Det ska bli så skönt att spendera semestern här hemma, vi har bestämt oss för att inte resa någonstans i år och istället bara njuta av vår trädgård och att vi faktiskt har så nära till havet. Ljuvligt! Ikväll ska jag möta upp Louise och Karin, vi ska slå klackarna i taket och festa loss på OOOAW. Som jag har längtat efter denna kvällen…vi ska nämligen dricka som om det inte fanns någon morgondag! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.