Trädgårdsmöbler

Även om det hör till vanligheterna numer så känns det fortfarande konstigt att man är uppe innan Nyhetsmorgon om helgerna, idag var Ludwig extra mugg och vaknade redan klockan 06:00 och vägrade att somna om, så typiskt när jag är hemma själv med honom. Får se vad vi hittar på idag men jag funderar på att åka ut och titta på trädgårdsmöbler alternativt blommor till trädgården. När det gäller trädgårdsmöbler har vi nog redan bestämt oss för vilka vi ska ha sen är bara frågan om vi ska köpa dem i år eller nästa år, vi har så många prioriteringar och det är svårt att köpa allt på en gång. Det blir hur som helst med största sannolikhet de här från Grythyttan fast vitlackerade, tycker de passar som handen i handsken till huset! Sen är frågan vart i trädgården vi ska ha dem för det finns liksom ingen naturlig plats att placera ett matbord, det är om vi flyttar bort loungegruppen men den är vi ganska eniga om att den ska vara kvar! Tids nog kommer vi nog göra om lite i trädgården och kanske bygga ett trädäck men det blir ju inte nu i vart fall…

Igårkväll satt jag uppe till klockan tolv och jobbade efter att Ludwig hade lagt sig, trodde verkligen inte att jag skulle behöva det i detta bokslutet men det är så många manuella bokningar som ska in och avsättningar som behöver göras i de bolagen som jag har hand om så jag kommer behöva jobba även ikväll. Känner att jag behöver få en bättre överblick på alla to do’s i bokslutet så det är ganska skönt att sitta i lugn och ro och få undan allt, jag har dessutom lagt upp det mesta som automatperiodiseringar nu vilket man inte hade gjort innan så nästa bokslut hoppas jag ska ta lite mindre tid att få in allt.

2 comments on “Trädgårdsmöbler

  1. Jag bara älskar Grythyttans utemöbler, de är så snygga och sköna! De ligger på vår inköpslista också 🙂 Så de gör ni rätt i att investera i. Tror de kan passa riktigt bra till ert hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.