Sjukstuga

Sorry för sjukt dålig uppdatering men jag har åkt på världens förkylningsvirus och har i princip legat pall här hemma sedan i måndags kväll! Feberfrossa, förkyld, ont i halsen och fullkomligt slut i hela kroppen! Det känns dock som att det har peakat nu så jag hoppas på att det är påväg att vända! Jag har jobbat hemifrån denna veckan och blir hemma imorgon också, visst är det typiskt att man ska bli sjuk mitt i bokslutet?! Det går liksom inte att sjukskriva sig då för det finns ingen som täcker upp för en när man är borta, lite tufft när man mår skit. Nåväl, helgen är inom räckhåll och den ser jag verkligen fram emot!! Jag ville bara kika in här och berätta att jag lever och varför jag har varit frånvarande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.