Long time no see!

Nu börjar jag äntligen må lite bättre och motivationen kommer sakta men säkert krypandes tillbaks! Jag har bokstavligen varit fullkomligt oengagerad i allt och inte haft lust till att göra någonting mer än att ligga i soffan och vila och att ta hand om en vild Ludwig samtidigt som man varit sjuk har verkligen inte varit en dans på rosor! Fy för!! Nu verkar det dock som att han åkt på samma skit som jag haft, han är alldeles snorig och gnäller konstant, ingen feber än så hoppas han slipper det iaf!

Idag gjorde vi ett ryck ute i trädgården, jag har gett mig tusan på att vi ska få bort allt ogräs och mossa från gräsmattan för den ser rent hemsk ut! Vi har köpt allt från ogräsmedel till mossbekämpning med tillhörande stroller och ogräsbrännare till plattorna! Nu jäklar!! Har jag bestämt mig för något så fullföljer jag alltid mina projekt så nu ser jag fram emot en skinande grön gräsmatta inom kort! Jag håller er uppdaterade på stories så glöm inte att kika in där!

För övrigt njuter vi av goda middagar denna helgen, igår köpte vi oxfilé från köttbutiken och ikväll har vi ätit en lyxigare variant av smörrebröd! Jag försöker alltid duka lite trevligt under helgerna för det blir så mycket mysigare då, älskar vårt stengods från Vinga Home! Nu sover Ludwig och vi tänkte se en film eller något! Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.