Helgen är för kort!

Helgen går för snabbt, någon som kan hålla med om det? Vi har verkligen fått så mycket gjort de här två dagarna men ändå känns det som att vi inte gjort någonting och plötsligt är det söndag kväll! Vi hade satt av hela helgen åt familjen och att fixa i trädgården och det är just vad vi har gjort, vi tog ett krafttag och påbörjade ”operation gräsmatta” och jisses så bra det känns! Jag ser så fram emot att göra framsteg med trädgården för jag vill ha en riktigt lummig och mysig trädgård! Ett annat projekt som förmodligen inte kommer att bli av i år är vårt uterum, allra helst hade jag byggt om det till ett Attefallshus så att man kunde använt det som ett gästrum men jag misstänker att det hade blivit en dyr historia! Hur som helst ska vi försöka att göra det lite mysigt där ute, vi använder faktiskt detta rummet väldigt ofta! I helgen har vi tex spenderat jätte mycket tid här ute, det är perfekt att sitta här inne med dörrarna öppna när det är lite för kallt och blåsigt utomhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.