Lavendel – en lila dröm

Lavendel, hur ljuvlig är inte denna blomman? Den doftar dessutom så fräscht, sommar! Här sitter jag på trappen till vårt hus, ibland får jag nypa mig själv i armen! Tänk att jag fick exakt ett sådant ”första hus” som jag hade föreställt mig, jag är så glad för det!

Vi har precis ätit middag här hemma, jag tillagade en moussaka som stod rykande färsk och redo att förtäras när maken kom hem från jobbet! Ludwig fick jag muta med både det ena och det andra under tiden som jag stod vid spisen. Först fick han smörstekta champinjoner till förrätt (detta var en succé) som han satt och åt i sin Stokke-stol, där efter fick han äta middagen alldeles själv och det blev kladdigt vill jag lova men han är så duktig för numer äter han med skeden så gott han kan. Sist men inte minst mutade jag honom med majskrokar till efterrätt, det är minst sagt en svår ekvation att få till middagen när man har en liten knatte som springer omkring här hemma! Han är ju överallt och ingenstans och det är omöjligt att ha koll på honom när man lagar mat så jag får oftast sätta fast honom i hans stol.

2 comments on “Lavendel – en lila dröm

  1. Blommorna på bilden är syren! Fast inlägget har kanske inget med bilden att göra🙈 hursom, fin bild!

    • Det vet jag ju! Haha! Vi har lavendel längst med staketet så skylla spå en trött hjärna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.