Lillördag och sushidejt

Jag kom precis hem från en välbehövlig sushidejt tillsammans med Amanda, vi har ett stammisställe där vi alltid ses på våra sushidejter! Inget glammigt, sushistället ligger nämligen på ett köpcentra här i Malmö och vi är båda överrens om att det är den godaste sushin vi ätit! Vi blev sittandes i timmar och snackade ikapp om allt vi missat i varandras liv sedan sist! Amanda gifter sig om bara några månader och jag har fått äran att vara en av hennes tärnor så det blir mycket bröllopssnack under våra dejter, jag är nästan lite avis på henne som har allt detta framför sig. Hon kommer vara den vackraste bruden i sin fina klänning, den är verkligen magisk!! En riktig prinsesskreation!!!

En jobbdag kvar denna veckan, på fredag är jag nämligen ledig! Det är en dansk helgdag så jag passar på att ta ledigt, mamma & Jocke kommer på besök kring lunch efter hennes andra operation av åderbråcken. Tänk att hon snart blir kvitt alla åderbråck, hon är redan så otroligt nöjd med resultatet från den första operationen. Jag har bett henne att ta lite bilder även från denna omgången så att jag kan skriva om operationen här på bloggen.

Nej, nu ska jag strax krypa till kojs, klockan sex ringer alarmet och klockan sju sitter jag på cykeln påväg till jobbet så det gäller att ladda batterierna för någons ”snoozning” finns det inte tid till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.