En outfit från slottet

Jag inser att det är bra längesedan jag fotograferade en outfit nu men varken tiden, orken eller möjligheten har funnits där. De senaste veckorna har hela familjen dragits med en fruktansvärd förkylning och den vägrar liksom att släppa, varje morgon vaknar både jag och maken med halsont så jag kan bara tänka mig hur Ludwig mår om han har samma skit som oss. Hur länge kan en förkylning sitta i? Jag tror bestämt att vi är inne på tredje veckan nu och det börjar bli riktigt tröttsamt!

Hur som helst hittade jag de här bilderna från när vi besökte Bjärsjölagårds Slott som jag har missat att publicera, den där capen hör till ett av mina absoluta favoritplagg precis som skorna som jag bär i princip dagligen på kontoret. Nästa helg hoppas jag på att kunna fotografera någon ny outfit, vädret är ju helt på topp så det är ju hög tid att plocka fram klänningarna nu tycker jag!

Foto: Linda 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.