Världens finaste gunga

Jag tänkte egentligen att jag skulle vänta med att visa er denna alldeles fantastiska gungan som Ludwigs morfar har snickrat ihop men jag kan helt enkelt inte hålla mig längre nu, jag har dessutom redan visat den på Insta Stories så det var ändå hög tid att den får glänsa även på bloggen. På bilden är den inte klar än men ni kan ana slutresultatet! Wow säger jag bara!

Jag har nämligen varit på jakt efter en gunga i trä men det finns verkligen inte någonstans så när jag fick syn på en alldeles fantastiskt fin trägunga i Instagram-flödet hos en som jag följer (@genommittfönster) var jag snabb på att fråga vart hon hade hittat den men till min besvikelse hade hennes man snickrat ihop den! Ungefär där och då gav jag upp hoppet om att hitta en trägunga och skickade bilderna till ”Fixar-Jocke” numer kallad ”Fixar-morfar” och hokuspokus hade han byggt ihop en alldeles fantastiskt fin gunga! Jag är mållös, det kommer bli så himla fint i vår trädgård, nu får vi bara hoppas på att äppelträdet håller för en gungande Ludwig men grannarna har berättat att de som bodde i huset tidigare har haft en gunga i trädet så det borde vara lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.