Minns ni hur det såg ut?

Minns ni hur det såg ut när vi köpte huset?? Jag bläddrade precis förbi den här bilden i Lightroom och jisses säger jag bara, vilken sophög till framsida det var! Tänk så mycket mer yta vi fick när vi rensade bort allt till vänster. Det känns som att tomten fördubblades där framme! Jag hann tyvärr inte med att fotografera huset/trädgården i helgen så det får dröja tills på torsdag då vi är lediga, hoppas på fint väder för då blir bilderna lite tydligare också.

Igår firade vi morsdag här hemma, vi åt gemensam frukost och sen fick jag dessutom två presenter av mina killar. Calle gick upp lite tidigare med Ludwig för jag behövde verkligen sova och under den extra timmen som jag stannade kvar i sängen spelade han in en film på sig och Ludwig när de skrev ”morsdags-kortet” som jag sedan fick skickat till mig när jag gick upp och jag blir alldeles tårögd bara jag tänker på det. Den var så fin! Oj vad man har blivit blödig som förälder!

På fredag kommer mamma & Jocke hit de ska passa Ludwig över natten här hemma. Jag och Calle ska nämligen iväg på spa och för första gången sedan Ludwig föddes ha en gemensam barnfri natt! Inte för att nätterna är särskilt jobbiga längre men bara känslan av att inte behöva vakna tidigt eller konstant ha någon som man ska ha uppsikt över, det ska bli så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.