Vi har blivit med utemöbler…

Något positivt i all sjukstuga är att vi äntligen har tagit beslut för vilka utemöbler vi vill ha och i veckan fick vi dem levererade! Jag är så förbaskat nöjd med vårt val och tycker att detta  möblemang passar alldeles förträffligt till stilen på vårt hus, en riktig tiopoängare! Nu ser jag fram emot många härliga grillbjudningar i trädgården, bara grillen som fattas men den kommer att införskaffas inom kort för vi har redan bjudit in familjerna till årets grillpremiär. Vi har bara inte beslutat oss för om det blir en gasol- eller en kolgrill men jag tror att det lutar åt det förstnämnda eftersom det i praktiken är så mycket smidigare och när man har barn vill man kunna förbereda middagen snabbt vilket blir lite svårare med en kolgrill.

Vi är för övrigt så himla trötta på alla dessa bakterier, igår tog vi Ludwig till Vårdcentralen efter att han haft över 40 graders feber i ett dygn vilket visade sig vara bakteriellt så nu går han på penicillin. Oj vad jag ser fram emot en frisk liten gosse som slipper dras med alla dessa sjukbaciller, även jag och CJ har mått riktigt kasst ett tag så nu måste det vända. Det är lite oklart hur det blir med morgondagens spavistelse, det känns sådär att överlåta ansvaret på mamma & Jocke när Ludwig inte är helt allert och att de dessutom ska tvingas ge honom penicillin tre gånger om dagen. Den processen går nämligen inte helt smärtfritt, en av oss får hålla fast Ludwig medan den andra sprutar in det flytande penicillinet i munnen på honom. Fy för säger jag bara, vi är helt slut efter dessa dagarna!

2 comments on “Vi har blivit med utemöbler…

  1. Utemöblerna blev ju guld!!! Visst är det oerhört tråkigt med dessa sjukdomar? Jag är förvisso fortfarande fl med lille V, men man blir nästan knäpp av att va hemma med en liten sjukling! Kram

    • Jaga, jag älskar dem!! Usch ja, vi har verkligen fått allt och lite till när det kommer till sjukdomar och att sen båda två jobbar heltid har ju gjort det så mycket svårare. Att vabba i tid och otid och samtidigt ha pressen på sig att leverera på jobbet, har knappt haft någon tid över. Kram till dig och njut av det sista av fl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.