Före- och efterbilder på huset

Jag älskar före- och efterbilder där man tydligt ser förändringarna man har gjort efter en renovering, jag sprang som hastigast ut och knäppte av lite färska bilder på huset nu eder att takrenoveringen i princip är klar. Trist nog var vädret inte alls på topp så bilderna blev lite mörka! Vi har fixat ganska mycket utvändigt på huset och WOW vilken skillnad det har blivit, som ett helt nytt hus! Nu är det i princip bara fönstren som ska målas vita och sen ska vi montera spröjs också sen är utsidan ”klar” rent estetiskt, vi har såklart löpande underhållsarbeten som måste göras men det är inget som kommer synas på en före- och efterbild. Än så länge har vi gjort om hela framsidan: lagt smågatsten, bytt staketet, gjort en ny trappa, gjort om i rabatten samt höjt staketet mot trädgården eftersom vi tvingades höja hela tomten för att få lutningen rätt mot gatan. Sen har vi bytt taket, bytt ut takfönstret och murat om skorstenen samt bytt ut vindsfönsteren samt alla hängrännor! Allt detta på bara 1,5 år!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.