50% på hela sortimentet på Footlight

Jag blev så ledsen när jag såg att Footlight ska stänga ner alla sina butiker, jag har ju flera skor från det varumärket och de är de absolut bekvämaste skorna jag någonsin burit och dessutom älskar jag stilen på deras skor. Hur som helst var jag bara tvungen att göra ett stopp i butiken innan vi begav oss mot vår spahelg, de sålde nämligen ut HELA sortimentet till 50% och dessa två skorna hade jag spanat in sedan länge så jag blev ändå glad att de fanns kvar i min storlek. De beiga kommer användas flitigt i sommar medan stövletterna får sparas till hösten/vintern, jag har nämligen ett par ungefär likadana stövletter fast i grått och de är så sjukt sköna så jag var bara tvungen att köpa dem även om de kanske är något för varma att bära nu.

Till er som inte bor nära en Footlight-butik kommer de även att sälja ut hela sortimentet i webbutiken så spana in sortimentet här (klick).

Jag har följande skor från Footlight och ALLA är så bekväma: Mia Mocka, Lovely Mocka Petrol, Philly Mocka Taupe 

De nya skorna finner ni här: Alina Mocka svart, Etsy Skinn SABBIA

Jag har normalt storlek 37 och det har jag även i alla dessa skorna så jag skulle säg att storlekarna är ”normala”. När vi var i butiken i fredags så fanns det många storlekar kvar på lager!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.