Raka snitt och bekväma skor

En outfit från igår, jag har ju helt kommit ifrån det där med att fota mina outfits så igår ville jag passa på men då svek både vädret och dessutom hittade jag ingen trevlig bakgrund så det blev endast en bild. Jag plockade fram den här skjortan ur klädkammaren inför vår spavistelse och blev snabbt påmind om hur mycket jag tycker om den, älskar de raka snitten och att den är blå-/vit- randig. Två färger som jag trivs väldigt bra i! Skorna är också ett par favoriter som kan vara de skorna jag använt absolut flitigast, jag har de på mig varje dag på jobbet och nu insåg jag att jag behöver sula om dem. Den breda klacken är verkligen så bekväm och jag kan utan problem gå i dessa skorna en hel dag utan att få ont av att jag går i klackar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.