Puderrosa, nude, beige – kärt barn har många namn!

Kort vecka igen, så härligt med dessa små avbrott mitt i veckan! Imorgon har jag ringt in min kära mor eftersom maken behöver jobba, jag kände att jag behövde lite avlastning med Ludwig. Han är inne i en sjukt intensiv period och jag är så förbaskat trött samtidigt som jag behöver hinna med en hel del här hemma vilket i princip är omöjligt när man är själv med en 1,5-åring. Det ska ju bli fint väder så jag hoppas på att hänga en del i trädgården, jag ser riktigt fram emot att jobba lite med gräsmattan för vi har nämligen kommit en bit på vägen nu men det gäller att konstant underhålla den.

Nu till denna alldeles ljuvliga outfiten som jag hade tänkt att inviga i helgen, jag älskar ju plisserat och jag älskar dessutom färgskalan så himla mycket. Klänningen fyndade jag för några ynka hundralappar på H&M och mina nya skor köpte jag till 50% rea. Väskan har ni ju sett tidigare men den har varit på lagning i några veckor, eller rättare sagt så fick jag ut en helt ny väska eftersom magnetfunktionen på den förra inte fungerade från dag ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.