Grattis Sverige på Nationaldagen!

Vi har haft en alldeles, alldeles ljuvlig Nationaldag som har spenderats oavkortat ute i trädgården. Jag blev genast påmind om värmeböljan som svepte över oss förra året och även om det är underbart att sommaren är här så tycker jag att det är lite för varmt när det är uppe och touchar på 30 grader, jag hade nog aldrig kunnat bo i ett land med konstant värmebölja. Jag trivs så bra med årstiderna och hade jag fått välja en årstid att leva i så hade det utan tvekan blivit våren, jag fullkomligt älskar när solen strålar men att det fortfarande är lite svalare i luften. Förr kunde jag inte få nog av värmen och låg och pressade så fort solen tittade fram men those days are gone! Det blir även jobbigt för de små när det är för varmt, jag vet inte hur många gånger jag fyllde på solskyddsfaktor på Ludwig idag och blötade ner hans hår för att hålla nere värmen. Till slut plockade jag fram hans badkar så att han fick bada utomhus och det var en hit, jag tror han satt där i och lekte med vatten i 45 minuter!

Nu syns det lite dåligt på de här bilderna men HUR SÖTA är Ludwigs nya sandaler, han är så gullig när han traskar omkring i dessa och jag längtar tills jag ska klä upp honom med sin nya vita skjorta och linnebyxor för det kommer bli så fint ihop med sandalerna. Bara en ny keps som saknas, han fick nämligen en fläck från Förskolan på den nuvarande och den går inte bort i tvätten! 

 

 

Så här gör Ludwig när vi säger att maten är slut, när han tex ätit upp sin middag eller mellanmålsfrukt. Då tar han upp händerna och gestikulerar att det är slut, haha! Oj vad jag längtar tills han kan prata, det ska bli så kul att kommunicera mer med honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.