Den finaste gungan som jag har skådat!

Det är inte för inte som Ludwigs morfar har smeknamnet ”Fixar-Jocke” aka ”Fixar-morfar”!! Som jag nämnt ett antal gånger tidigare här i bloggen så har jag under en längre tid varit på jakt efter en gunga i trä men konstant blivit besviken av det enväldigt plastiga utbudet att jag till slut gav upp hoppet om att hitta den där perfekta gungan som inte minst skulle fylla sin funktion som just gunga men även matcha vårt hus och stilen i vår trädgård. Jag skickade över några bilder på en trägunga som jag fluktat på Instagram och vips så hade ”Fixar-morfar” byggt ihop en minst lika fin gunga som den jag blev förälskad i. Wow säger jag bara! Som om inte detta vore nog lyckades även ”Fixar-morfar” öppna dörren in till Ludwigs lekstuga, förstår ni glädjen hos oss när vi fick ett sms under vår spavistelse om att uppdraget var slutfört (”Fixar-morfar” har alltid ett antal uppdragspunkter som han ska lösa när han är på besök i Malmö och jag tror baskemej aldrig att det har inträffat att han inte har löst sina uppdrag!)?? Som sagt, han lever verkligen upp till sitt smeknamn!

Det här kan vara den finaste gungan jag skådat och tänk när vi sedan har målat fönstren vita och monterat dit spröjs, wow så snyggt det kommer att bli!

Jag postade dessutom en av de här bilderna på Instagram och jisses vilken rekordfart ”gilla-tryckningarna” trillade in i och statistiken på just den posten blev enorm! Över 14.000 kontoan har sett bilden, kan ni förstå???

2 comments on “Den finaste gungan som jag har skådat!

 1. Hej Tessan! Buskarna du har vid grillplatsen är nog avenbok. Mitt råd är ni behåller dem. De ska klippas på höjden när du tycker att de är lagom höga. På bredden kan de behövas klippas flera gånger per säsong. Jag har dem på ena kanten på min lilla uteplats och är jättenöjd. Tack för en trevlig blogg! 💖
  Du har så fina och inspirerande foton! Mina favoritblommor är hortensia, buddleja, höstanemoner, buxbom, stjärnflocka, flox, prästkragar och stockrosor. Köpte ett fikonträd förr förra dommaren efter ett beöks på Bornholm.

  • Hej Agneta! Men så bra att du känner igen vad det är för buskar, ska googla och se hur de kommer att se ut när de är klippta och lite mer fullvuxna.
   Va roligt att höra, det värmer verkligen och det är så motiverande till att fortsätta när man får höra det!:-)
   Tack snälla för att du delar med dig av dina favoritblommor, jag ska googla och spana in dem för jag behöver alla tips jag kan få! 🙂 Vi har också ett fikonträd som förra ägarna planterade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.